Login/Registracija

Dragica Zlatić RAZOČARANA zbog poteza fanova: „NE RAZUMEM zašto je to tako!“

Spontana i šarmantna Dragica Zlatić uprkos popularnosti koju je stekla u „Zvezdama Granda“ ostala je skromna i prizemna devojka. Zahvaljujući svom glasu i brojnim angažovanjima obišla je napopularnije svetkse destinacije, međutim priznaje da se ipak najlepše provodi u svojoj staroj kući na Goliji.

-Meni je moje selo svetinja. Ne znam gde više nisam putovala, Bogu hvala i posle dosta luksuznih mesta kada me pitaju gde mi je do sada najlepše bilo ja bih rekla na Goliji. To je netaknuta priroda, ne prolaze čak ni automobili! Sedela sam nedaleko od kuće nedavno i prošla je srna na deset metara od mene, ma to je bogatstvo!- priznala je Dragica ono što mnogi ne bi.

Što bi mnogi rekli „Moje selo lepše od Pariza“, a sa tim se slaže i Dragica koja je u na svojoj Goliji pronašla oazu mira.

-Obožavam svaki kutak, a ta kuća je stara sto godina, ima kredenac i nema vodu unutra, samo onu iz izvora. Metalni umivaonik i česma i nikada neću dirati ništa- istakla je pevačica.

Iako je tokom leta svakodnevno delila brojne fotografije prirode iz svog sela, najveću pažnju privukla je njena objava u kupaćem kostimu.

-Ne razumem zašto je to tako! Zašto?! Razumem ja golotinju, ali mi nije jasno kako ljudima nije lepo da vide tako nešto prelepo. Baš mi je to čudno, te slike su imale hiljadu lajkova, a ove u kupaćem deset hiljada- začuđeno je priznala Zlatićeva.

Podsetimo, nedavno je za Grandov portal priznala da u ljubavi ne cvetaju ruže što mnoge iznenađuje budući da važi za jednu od najatraktivnijih mladi pevačica na estradnoj sceni.

-Ništa na ljubavnom planu nema, udvarača ima, ali je to sve prolazno.  znaš da je nekad bilo da put do muškog srca vodi preko stomaka, sada nije tako. Danas je važno da imaš velike trepavice i usta– tvrdi pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović