Andreana Čekić konačno priznala zbog čega krije dečka od javnosti: „Nagađa se nešto, ali ja ne želim da potvrdim“ (VIDEO)

Capture 2 6

Pevačica Andrana Čekić sa osmehom na licu stigla je na snimanje emisije „Nikad nije kasno“. Kako je bila vidno raspoložena, na samom početku razgovora zanimalo nas je ko je zaslužan za njen osmeh.

Ona je pred našim kamerama otvorila dušu i priznala da uživa u ljubavi sa momkom koga drži daleko od očiju javnosti.

-Ja sam olučila da o ljubavnom životu ne govorim mnogo, mogu samo reći da sam srećna i ispunjena žena. Što znači da ima neko, ali ne planiram da to dajem u javnost i da pričam ko je i šta je. Nagađa se nešto, ali ja ne želim ni da potvrdim ni da demantujem, umorila sam se od toga kada ti mediji šnjuvaju po privatnom životu. Mene nisu mazili, ali ne radim ja to da bi im se svetila, već da bih što duže uživala u sreći – rekla je ona.

Andreanin privatni život bio je uvek interesantan medijima, a posebno period kada se razvela od bivšeg supruga Ivana.

ANDREANA CEKIC NNK SNIMANJE 14122022 FOTO MUNJA 3 ok

-Kod mene je sve bilo na tacni, pa i ljubavni život, ja sam otvorena osoba i nikada nisam bila u fazonu ovo ću da krijem, a na ovome ću da potenciram. Sve je bilo onako kako jeste, ali sam shvatila ako želim da budem sreća što duže i da uživam u tome, moram da prestanem da pričam o tome – dodaje pevačica.

Na samom kraju razgovora sa nama je podelila šta sve treba da poseduje jedan muškarac da bi nju osvojio.

-Ja sada imam 38 godina, sada je sve bitno, a najviše to da su nam energije iste. Da me niko ne nervira i da smo preležali boginje i te neke stvari koje su u mladosti drugačije. Sada na sve obraća, pažnju – zaključila je ona, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.G