Ovaj poznati pevač je Kebin brat: Kojić želi da ga prijavi u emisiju „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

keba asmm

Pevač Dragan Kojić Keba prošle nedelje je gostovao u emisiji „A sad malo mi“ koja se emituje svakog utorka od 21h na Grand televiziji.

Pevač je izveo neke od svojih najvećih hitova, a poseban ugođaj za publiku priredio je pevanjem starih narodnih pesama.

Kao pojačanje i njegov gost u ovoj emisiji pojavio se Kebin brat od tetke Goran Jevtić koga smo prvi put imali priliku da gledamo u jednoj emisiji.

Goran se već godinama bavi prevanjem, a ujedno je i profesor fizičkog vaspitanja u jednoj školi. Kako ne voli puno da se eksponira u medijima, Keba je iskoristio ovu priliku, pa je pozvao brata da zajedno gostuju.

Capture 2 5

-Ovo je moj rođeni brat od tetke, pa jeste tako. Goran Jevtić njega zovu Goran Keba, inače su u mojoj familiji svi Kebe. On se itekako bavi muzikom, zavšio je DIF, ne znam koliko su se dalo u muzici, ali evo kako kaže emisija nikad nije kasno – rekao je Keba.

-Završio sam fakultet i volim sport, ali mi je muzika na prvom mestu. Uvek sam pratio dobre peme i volim dobre narodne pesme, dvojke. Kada sam počeo da pevam te dvojke su bile aktuelne. Ja sam se baš pronašao u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i to je tako – kazao je Goran.

Foto: youtube/asadmalo mi,
Autor: A. Milinković