Ovo je prava istina o romskim veseljima: Naš pevač otkrio sve o bakšišu: „Svako dobija koliko je tražio“

dragi domic

Dragi Domić rado je viđen pevač na svim vrstama veselja, a često peva i na romskim slavljima koja su poznata po dobrom provodu, ali i darežljivim svotama bašiša.

U medijima se često spekuliše o velikim količinama novca kojima se gosti rasipaju, a pevač je sada otkrio šta je prava istina.

DRAGI DOMIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 2

Iako publika ima često priliku da vidi videe na društvenim mrežama gde je Domić okićen šuškama, pevač je za Grand otkrio kako zaista izgledaju romska veselja.

-Pošto sam ja vremenski ograničen na veseljima kada pevam, odnosno ne pevam celo veselje već nekih šest sati recimo i onda oni biraju satnicu. Ali ranije se dešavalo da mnogo ostanem na veselju, pogotovo na romskim. Nekada prepevam celo veselje iako tu ima još pevača- objasnio je Dragi, a potom priznao da je izuzetno počastvovan što je voljen među gostima, posebno u Beču gde provodi mnogo vremena.

-Tamo se peva od stola do stola, niko ne ostane uskraćen za pesmu i dođu neka veselja gde svaki sto poziva baš mene i onda ja prepevam celu svadbu.

DRAGI DOMIC GP SNIMANJE 25042023 FOTO FILIP 4

Romska veselja su možda i jedna od najpopularnijih među estradnjacima, a o vrtoglavim ciframa koje pevači zarade za samo nekoliko sati se neprestalno spekuliše.

-Svako dobija onoliko novca koliko je tražio bez obzira da li ste otpevali jednu pesmu ili celo veselje. Bakšiš zavisi od dogovora. To me svi pitaju, čak i prijatelji jer vide abnormalne novčanice na nekim videima- objasnio je Domić.

BONUS VIDEO- Dragi Domić o Mariji i Verici Šerifović:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić