Folker preživeo dramu u inostranstvu: „Upali su maskirani i uperili pušku u mene“

Pevač Dejan Ćirković Ćira preživeo je pre godinu dana pravu dramu u Berlinu, nakon što je napadač sa ručnom bombom ranio tri osobe u jednoj stambenoj zgradi blizu hotela u kojem je srpski folker boravio.

Ćira je tada bio svedok jake detonacije, ali i nemilog događaja koji je ceo Berlin podigao na noge.

CIRA NNK SNIMANJE 11012024 FOTO MUNJA 1 ok
Dejan Ćirković Ćira

Zastrašujuće scene od strane nemačke policije se i dan danas nerado seća.

-Moje kolege muzičari i ja smo ušli u hotel i smestili se. Otišao sam u sobu da ostavim stvari i u jednom trenutku otvara se lift i puška uperena u mene i viče: ‘ Ruke u vis svi’. Ja pogledam kolege, oni svi digli ruke u vis i gledaju šta se dešava. Četrdesetoro njih je upalo u naš hotel, onako maskirani i sa puškama. Ja sam umro živ. Zamisli, otvara se lift i puška u tebe uperena i ne smeš da mrdneš- ispričao je Ćira za Grand i otkrio da su ih nakon kraće provere pustili.

-Meni su proverili dokumenta i pustili me, a klavijatiristu i saksofonistu su držali jedno pola sata dok su ispregledali sve. Pevačica je počela da nas traži, jer su nju odmah pustili- rekao je Ćira za Grand.

Magazin Cira
Dejan Ćirković Ćira

Kako kaže, iako se sve brzo rešilo, kolege i on su i te kako osetili posledice pretrpljenog straha.

Tu noć smo svi spavali na leđima i to sa rukama podignutim gore (smeh)-našalio se Ćira.

BONUS VIDEO: Dejan Ćirković Ćira – Intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić