U jeku razvoda Dragana Mirković se oglasila emotivnom porukom, njene reči govore sve VIDEO

Regionalna folk zvezda i jedna od najuspešnijih pevačica na prostorima Balkana Dragana Mirković oglasila se ekskluzivno za naš portal i to najlepšim povodom.

Naime, kako Grand produkcija ovog meseca slavi 25 godina postojanja, pevačica se obratila našim gledaocima, čitaocima, ali i svim zaposlenima emotivnom porukom.

dragana mirkovic ok nnk foto munja

Dragana Mirković se oglasila za Grand najlepšim povodom

-Dragi moji Grandovci, od srca vam čestitam 25 godina postojanja produkcije i 10 godina postojanja vaše televizije. Veliki jubileji, želim vam sve najbolje. Da još dugo, dugo trajete i da budete još uspešniji, ako je to moguće – rekla je folk diva i dodala:

-Ja sam naravno uz vas, a vi znate ko vas mnogo voli. To je vaša Dragana Mirković, ljubim vas.

DRAGANA MIRKOVIC SPECIJAL FOTO MUNJA 1 1

Iako Dragana trenutno prolazi kroz težak period u privatnom životu, nije joj bilo teško da izdvoji vreme i da se sa osmehom obrati ekipi Granda. Ovaj njen potez je još jedan dokaz koji ide u prilog činjenici da je upravo ona najvoljenija pevačica na ovim prostorima.

Podsetimo, Dragana Mirković je godinama verni saradnik i prijatelj „Grand“ produkcije. Upravo je za našu kuću objavila nekoliko svojih najuspešnijih albuma sa kojih su se izdvojile pesme „Sama“, „U godini jedan dan“, „Još si meni drag“ koje su postale vanvremenski hitovi.

DRAGANA MIRKOVIC FOTO MUNJAok

I danas je rado viđena gošćna na našoj televiziji i u našoj produkciji, a redovno se odaziva na pozive za učešće člana žirija u emisiji „Nikad nije kasno“ kod njenog dugogodišnjeg prijatelja Žike Jakšića.

dragana mirkovic i zika

Draganu za našu kuću veže i višedecenijsko prijateljstvo sa osnivačima „Granda“ Sašom Popovićem i Lepom Brenom, a oni su osamdesetih godina svi zajedno bili tim estradnog menadžera i producenta Rake Đokića.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković koncert Arena Beograd

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Grand,
Autor: A. Milinković