Voljenija nego ikad: Ovacije za Draganu Mirković u prepunoj dvorani u Italiji (VIDEO)

Nakon kraće pauze, Dragana Mirković nastavila je svoju veliku turneju „Do poslednjeg daha“ spektakularnim nastupom u „CMP“ dvorani u gradu Basano del Grapa.

Koliko je interesovanje publike u Italiji za koncert bilo svedoči da se nedeljama ranije nije mogla naći karta u prodaji, a da Draganu iz dana u dan publika sve više voli i podržava videlo se po nezapamćenoj energiji i ovacijama koje je doživela na koncertu.

IMG 0618
Screenshot

-Hvala vam neizmerno. Vaša ljubav mi je uvek bila podrška da nastavim, pa je tako i sada. Voli vas vaša Dragana- napisala je regionalna muzička zvezda koja je ovoga puta podelila scenu sa mlađim kolegom, pop zvezdom Sašom Kovačevićem.

f621319f e28d 4b77 a091 cfc243f8a10d
foto: Miloš Krstić

Draganu posle ovoga početkom maja očekuju dva velika spektakla u Areni Zagreb, gde će na humanitarnim koncertima sa publikom iz Hrvatske proslaviti četiri decenije karijere.

BONUS VIDEO: Dragana Mirković koncert Italija

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Miloš Krstić/F.Pavlović,
Autor: Grand