„Teško sam izlazila na kraj sa troškovima“ Brenina životna priča tera suze na oči, borila se kao lavica: „Odlučila sam da uzmem sudbinu u svoje ruke“

BRENA FOTO MUNJA 2018 ARENA 17
Lepa Brena

Sjajna karijera, ogromna popularnost i status ikone jugoslovenske estrade, sve to čini život Lepe Brene. Međutim, iza zavese sjaja i glamura krije se priča od samog početka karijere koja je daleko od idilične.

Od samih početaka, put do slave nije bio ni malo lak, a Brenin životni put zapravo je bio oblikovan kroz borbu i izazove.

-Zahvaljujući ocu, zavolela sam medicinu, ali je taj fakultet bio preskup za nas. Zato sam odlučila da upišem turizam na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu. U tom periodu sam teško izlazila na kraj sa troškovima jer je život u velikom gradu bio skup. Nisam mogla sebi da ispunim neke želje, klasične studentske, na primer da sa svojim kolegama otputujem na ekskurziju. Jela sam hleb i jogurt, a ako bih htela nešto slatko, onda bih to pošećerila– rekla je Brena jednom prilikom za Informer.

BRENA FOTO MUNJA 2018 ARENA 16
Lepa Brena

Lepa Brena – Životna priča na početku karijere

Nakon turbuletne borbe ka uspehu, Lepa Brena ipak je rešila da se vrati kući, a svaki izazov pretvarala je u priliku za rast i napredak.

-Stajala sam na autobuskoj stanici tužna i očajna. Nebo je bilo sivo sa tmurnim oblacima. Počela je da pada kiša, a autobusa nije bilo ni na vidiku. Prišao mi je jedan mali pas, tužno me pogledao i šćućurio se pored mojih nogu. Sevnula je munja i udario grom, a meni kao da se nešto prosvetlilo u glavi. Odlučila sam da uzmem sudbinu u svoje ruke. Sačekala sam autobus, otišla onako mokra u stan da se presvučem, uzela kofer i vratila se u Brčko- rekla je pevačica koja je od smrti roditelja retko odlazila u mesto u kom je odrasla jer nije mogla da se suoči s uspomenama.

BONUS VIDEO: Lepa Brena – Dečko mi je školarac

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: K. Marković