„Došlo je do usijanja“, Neša Manojlović nikad iskrenije progovorio o Radi

ipiccy image 9 5

Odnos Neše Manojlovića i njegove sestre Rade oduvek je intrigirao javnost, a mesecima unazad spekuliše se o njihovoj navodnoj svađi zbog čega je pevač rešio da progovori o Manojlovićevoj, ali i o njenom nedavnom skandalu sa menadžerom.

-Nekada se desi da saradnja pevača i menadžera krene dobro, a posle nekog vremena se pogube neki konci. Ništa nenormalno to nije. Čak i veliki glumci i sportisti u nekom momentu ne budu zadovoljni rezultatima. Možda im se duša zasiti nečega pa će više dati u drugoj ekipi- objasnio je Neša, a potom bez dlake na jeziku prokomentarisao sestrinu karijeru.

-Verujem da je Rada došla do svog pika u svom poslovanju. Ona dosta dugo traje na moju veliku radost i ponos. Ali u jednom momentu je došlo do usijanja i onda je pitanja šta sada uraditi. Kod nje je došlo do jednog stagniranja, stajanja, čak je u jednom momentu za vreme korone nestala. I posle toga mislim da će se da se vrati mnogo svežija i bolja, a da li je to vezano direktno za njenog bivšeg menadžera ne znam. Uglavnom da je to valjalo ne bi došlo do te stagnacije- rekao je Manojlović za Grand.

b340afc8b258c8bf5bf90f5393b2c9a20e42eb6a

S obzirom da se u medijima digla velika prašina od kada je Rada istakla da je bivši menadžer potkradao Manojlović je odmah stao u zaštitu svoje sestre i progovorio o njenim nekretninama koje su jedna od glavnih tema danima unazad.

-Ne znam ja da li ona nema stan, pa ja prvi ne bih pričao o tome. Ko to priča! Priča neko ko ne zna kako da se dokaže i priča koliko automobila i kuća ima. Mislim da li imaju nešto normalno da kažu? Ja ne verujem da je Rada posle 15 godina brilijantne karijere neko ko nema osnovne stvari. Prvenstveno ona je sagradila ogromnu kuću u Četerežu, znači kada neko kaže da nema ništa svoje to nije tačno. I da nema stan ima toliko uloženih para u karijeru. Znam kakva je ona, možda neće kupiti sebi nešto što joj je preko poterbno, ali će uložiti u svoju pesmu- istakao je pevač za Grand.

6ac28a0975f5c90164d961b9c25b08c6f517ab51

Podsetimo, nedavno je Neša prokomentarisao i ljubavni život svoje sestre, a tom prilikom se ekskluzivno za Grand dotakao njene bivše ljubavi Harisa Berkovića.

Haris je meni bio izuzetno interesantan lik i baš sam ga zgotivio, ali kao što jedna pesma koju sam snimio kaže „Bili smo ponos grada, ali nekad tako se desi, da oni što ludo se vole ne žive na istoj adresi“. Nekada se tako desi i ko zna zašto je to dobro, ali se iskreno nadam da nije istina. Ja joj stvarno želim sve najbolje i ako je ona srećna ja sam još srećniji, ali generalno do sada koliko je imala sreće u karijeri i koliko je Bog pogledao u karijeri toliko na nekom drugom mestu nije imala sreće. Mada se nadam da će i tu da se ostvari- priznao je Manojlović.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović