Login/Registracija

MAHER Đole Đogani energičnim plesom raspametio sve: „Šta radi ovaj čovek?!“(VIDEO)

Đole Đogani (62), frontmen grupe „Đogani“, plesač i koreograf, u poslednje vreme retko gostuje u televizijskim emisijama, a još ređe pokazuje svoje plesno umeće, budući da je sve prepustio supruzi Vesni Đogani. Ipak, nekadašnji prvak u dens muzici napravio je izuzetak u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i svojim plesom raspametio kako publiku u studiju, kao i gledaoce kraj malih ekrana.

Đole je ovim potezom šokirao i Vesnu koja se iznenadila kada joj se tokom pesme „Srce mi je zastalo“ pridružio na sceni.

Denser je napravio totalni haos koreografijom koju je odigrao i pokazao da mu godine ne mogu ništa. Iako je na pragu sedme decenije, Đole je pokazao da ima energiju kao mladić.

-Vidiš kako sam poludeo. Zadihao sam se, ovo da se igra je veoma teško, a nisam odavno ovako igrao –rekao je Đole u emisiji, a Vesna se nadovezala:

-On se sad toliko okuražio, pet dana neću moći da ga smirim, čoveče.

Kako je izgledao Đoletom ples sa Vesnom tokom kod su ga svi nepomično gledali, pogledajte u videu ispod.

Podsetimo, tokom emisije Vesna i Đole su se osvrnuli na skandal koji je nedeljama punio medijske stupce, a koji je nastao nakon što je „Paparazzo lov“ uhvatio densera kako se ljubi sa drugom ženom. Na pitanje voditelja kako je preživela prevaru, Vesna je odgovorila:

-Lepo sam sve preživela, bila sam u fazonu ’što dirate čoveka?’ (smeh). Mi smo javne ličnosti, navikli smo se na sve i svašta i mislim da bi bilo pogrešno kad bih se pravdala i govorila da to nije istina, iskreno bila sam u fazonu pogrešno ste protumačili. Mene posle ovoliko godina ništa ne može preterano da iznervira.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić