Dejana Matića pomešali sa Sašom pa usledio ŠOU : „I prošli put si me pomešao!“

0A0A5990 768x432 1

Nije samo dobar glas zbog čega je Dejan Matić jedna od omiljenih estradnih ličnosti, već i neverovatan smisao za humor po kome je već godinama prepoznatljiv. Baš zbog toga gde god da se nađe ljudi požele da im ispriča neki vic ili angedotu iz svoje bogate karijere.

Tako se Sale gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ vratio u davnu 2010. godinu i smešnu situaciju koju je doživeo na ulici.

-U to vreme je bilo Svetsko prvenstvo sećam se, a drugar drži kafić i mi kao ajde idemo peške i na svaka dva metra pitaju da li može slikanje, ma kakav Beograd, to je ništa. I u jednom momentu prekoputa prolazi jedan stariji čovek, mimoilazi se sa Nešom i sa mnom i kaže „Sašoo, došao si malo u naš grad“, a ja mu kažem da sam ja Dejan, a ne Saša, kad on meni „Izvini Sašo“ (smeh)- ispričao je Deki i nasmejao ceo studio.

0A0A5724 768x512 1

I to nije bio jedini put da su Saleta i Dekija pomešali što je pevaču često veoma simpatično te je ispričao i angedotu staru čak preko dve decenije koja je sve dovela do suza.

-2001. godina, sećam se bio sam u studiju kod Bosanca, a Saša je bio u zenitu, zavrtela se „Maskara“ i tako dalje… I skupilo se društvo i jednom prilikom na parkingu kaže lik „Sašo, ja ti čuvam kola brate“, a ja mu objasnim da su mi u kolima instrumenti i da se vraćam sa svirke, a on meni objasni da ne treba ništa da brinem. Imao sam u džepu neke siće, maraka , dinara i dajem mu, a on nije hteo da prihvati. Kažem mu ja samo ti čuvaj auto i nemoj da brineš, a kaže on „Ti si zvezda ti ne treba da daješ“, a gura u džep (smeh) I prošli put si me pomešao i sada, ja nisam Sale, ja sam njegov brat Dejan, kad kaže on meni „Kog Saleta?!“- prisetio se Matić sa osmehom.

c5cfed0206c5fcc09b8961761c706175ad964b03

Podsetimo, pre nekoliko dana Dejan Matić otvorio je dušu o karijeri i svom bratu koji je u estradni svet kročio pre Dekija i otkrio nepoznate detalje.

Meni je drago što je Sale prvi počeo i dve godine pre mene izašla je „Maskara“. Čovek je napravio revoluciju i trebalo je odvojiti Dejana i Sašu Matića. Kada sam došao na scenu meni je prvi cilj bio da ne obrukam brata, ali mislim da sam imao malo teži put. Napravio sam dobru priču uz pomoć svojih saradnika, malo sam se i stilski odvojio- istakao je Matić i dodao da je preponosan na ono što su obojica ostigli isključivo svojim trudom, radom i predanošću.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović