OVO IMA SAMO U „NIKAD NIJE KASNO“: Mare izmerio dušu takmičaru i izazvao eksploziju emocija (VIDEO)

SASA MILOSEVIC MARE I JELENA BACIC ALIMPIC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 5 ok

Iako utisci od prethodne emisije „Nikad nije kasno“ ne jenjavaju, nova epizoda je na samo korak od vas i verujte biće zaista posebna. Ove nedelje predsednik žirija Saša Milošević Mare imaće fantastično društvo, Jelenu Gerbec i Jelenu Bačić Alimpić.

Sudeći po reakcijama članova žirija malo je reći da su uživali u veličanstvenim interpretacijama i duhu kakav imaju veterani i emisija „Nikad nije kasno“.

-Mislim da je još uvek malo stidna, da možeš mnogo, mnogo više- poručila je Jelena Gerbec jednoj od takmičarki i dala joj vetar u leđa da nastavi da bude na sceni ono što zaista jeste.

JELENA GERBEC NNK SNIMANJE 07122022 FOTO MUNJA 6 ok

Ni njena koleginica iz žirija nije ostala ravnodušna na takmičare koji na velikoj sceni Granda daju i poslednji atom snage u nameri da ostvare svoje snove.

-Kada vidim ovakvu energiju dvadeset godina odmah manje vam dajem- sa osmehom je priznala Jelena.

JELENA

Ono zbog čega se ova emisija razlikuju od bilo kog formata je to što ima dušu koju joj daju veterani i njihove životne priče koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

-Probali ljudi da izmere dušu znaš, kažu duša je tu negde između petnaest i osamnaest grama, e tvoja ima osamdeset kilograma okruglo!- rekao je Mare takmičaru i izazvao lavinu emocija u studiju, a šta vas još očekuje u nedelju saznajte u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: J. Jović