Zvezda Granda postaje DOKTOR NAUKA: Oduševljeni fanovi odmah priskočili u pomoć

31249e477849cce1164b576cb444fda8b27bbfd3

Iako su retki, postoje pevači koji su se uprkos ljubavi prema muzici posvetili obrazovanju i završili fakultet. Među njima je nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Tamara Dragić koja je uprkos uspešnoj karijeri i brojnim obavezama privela kraju svoje studije.

Naime, Tamara je završila fakultet, a sada je rešila da svoje znanje nadogradi i završi i doktorske studije što je mnoge iznenadilo. Na svom Instagram profilu zatražila je malu pomoć od pratioca kako bi što pre završila svoj rad.

-Dragi moji, došlo je vreme da svoje doktorske studije privedem kraju. S tim u vezi, bila bih vam zahvalna da date svoj doprinos mojoj doktorskoj disertaciji, izdvojite par minuta i odgovorite na nekoliko pitanja iz moje ankete- objavila je pevačica nakon čega je usledila lavina reakcija, ali i pohvala na Tamarin račun.

TAMARA DRAGIC NNK SNIMANJE 29112022 FOTO MUNJA 87 ok

Koliko ulaže u sebe Tamara je nedavo otkrila za Grand kada je priznala da je upisala i kurs za šminkanje

– Iznenadila sam samu sebe i svoju mentorku jer se ispostavilo da sam jako talentovana. Savladala sam nekoliko zahtevnih tehnika za kratko vreme i jako sam ponosna na sebe posebno jer sam mislila da je to povezano sa darom za crtanje koji ja nemam i baš sam se pozitivno iznenadila– rekla je za Grand

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović