ZAUSTAVITE SVE, imamo novi svadbeni hit, pevač uveren: „Tera ljude da kite muziku“ (VIDEO)

DEJAN ZIVIC GP SNIMANJE 19022024 FOTO MUNJA 3

Dejan Živić godinama je pevao u inostranstvu pa ne čudi da su ga menadžeri spajali sa stranim brendovima koji su imali širom muzički repertoar. Upravo zbog toga Dejan je bio zadužen za stranu muziku koja nije sa naših prostora.

Veći deo svoje pevačke karijere je bio angažovan za internacionalne svadbe koje smatra zlatnim dobom svog posla.

– Godinama sam pevao u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj i posebno tih godinama su se spajale razne nacije, ma to je bilo pravo uživanje, upravo zbog spoja različitih kultura na jednom mestu- rekao je pevač koji je na oduševljenje mnogih napisao pesmu “Svadba“.

DEJAN ZIVIC GP SNIMANJE 19022024 FOTO MUNJA 13

Kako je rekao, na taj način želi da se oduži svima koji su ga godinama angažovali za njihov najvažniji dan.

-Napisao sam ovu pesmu da se odužim svima koji su me angažovali, a i naravno onima koji će me tek angažovati na svadbenom veselju. Po skromnom mišljenju ovo je najbolja svadbena pesma za 2024. godinu, ali i u buduće. Vrcava je, ljubavna i prava je za izlazak mlade ili ulazak svatova u svatovsku halu- izjavio je Dejan za Grand.

Dejan ističe da naše muzičko podneblje je prepuno lepih svadbenih numera i da je baš zato napisao pesmu koja je lepršava i podstiče na igru i veselje.

-Brzo se brzo pamti, komercijana je i jako je važno što je muzičarima jednostavno da je skinu, kako mi to volimo da kažemo. Nije previše komplikovana. Uveliko mi kolege javljaju da odlično prolaze na terenu i da se dešava da upravo moja pesma donosi dosta bakšiša. Pesma sama po sebi kao da tera ljude da kite muziku. Tako da sam siguran da će svi biti zadovoljni– zaključio je Živić.

A kako zvuči pesma i da li je ovo najbolja za svadbe, procenite sami.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Ćulibrk