Login/Registracija

Dejan Petrović progovorio o odnosu sa Prijom: „Kao da mi je rođena sestra“

dejan petrovic nije sptedeo reci za priju 2

Trubač Dejan Petrović otvorio je dušu govoreći o supruzi, ćerkici ali i o kolegama. Dejan je pred medijima govorio o svojoj mezimici, pa otkrio da mu je džemper koji je poneo na snimanju, kupila upravo ona, i da samo nju smatra komandantom:

-Ćerka mi je kupila ovaj džemper i naredila da ga obučem, ona je moj glavni komandant i jedino nju slušam. Od nje zahtevam normalno i lepo ponašanje, onako kako se ponaša u kući da se ponaša i u javnosti. Ostalo sve dobija po zaslugama, kako sam ja živeo sada i ona živi – govori trubač, pa dodaje da pored nje sluša i svoju suprugu:

f1ca75bbe740b63a36389cc6af1f7f20e95c9397

-Ne slušam samo ćerku, već i ženu. Ne može ona meni da određuje kada ću da perem sudove i usisavam kuću, ali ostale stvari se dogovaramo. Ćerka, supruga i majka su žene koje najviše volim. U kući je moja zadnja, ja uvek kažem: „Važi draga!“ – iskreno muzičar.

8e5cd65c8daabe2a3f7fe5927f0819d5f62a2bac

Dejan Petrović o Priji

Petrović se dotakao i kolega sa estrade pa naveo da izbegava druženje sa njima, jer smatra da tu nema iskrenog prijateljstva:

-Izbegavam i druženja i prijateljstva sa ljudima sa estrade, jer tu nema iskrenih prijateljstava, kao što je nekada bilo. Volim svoj krug, krug svojih ljudi, imam par ljudi sa kojima se družim sa estrade i to je to. Sa svima sam dobar, sve poštujem, ali dublje zailaženje ne – rekao je član dobro poznatog trubačkog sastava „Big Bend“, a zatim naveo koga sa estrade poštuje i smatra za prijatelje:

oglasila se aleksandra prijovic pred koncert u zagrebu

-Aleksandra mi je jako dobra prijateljica, kao i Filip, družimo se porodično. Imam samo reči hvale za nju i mogu da kažem samo bravo. Bio sam na prvom koncertu u Beogradu porodično i svaka čast, kapa dole. To sam i njoj poslao i stvarno mi je drago, kao da mi je rođena sestra – ispričao je Dejan.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović: „Ovo je ostvarenje mog sna“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić