„Posle smrti oca bio sam otpisan“ Dejan Petrović ugledao takmičara na sceni i otkrio bolne detalje: „Pomogao mi je da prehranim porodicu“

Posle smrti oca bio sam otpisan Pojavljivanje pevaca u emisiji raznezilo Dejana Petrovica otkrio bolne detalje

Pojavljivanje Omiljenog Vojinovića (50) sa Zlatibora u emisiji „Nikad nije kasno“ probudilo je najdublje emocije kod Prve trube sveta, Dejana Petrovića koji je priznao da je nakon očeve smrti bio otpisan, a da mu je upravo pevač sa Zlatibora pomogao.

Takmičar koji se inače prvi put pojavio u „Nikad nije kasno“, otkrio je zanimljive detalje iz svog života, ne sluteći da će isto učiniti i Dejan kasnije u emisiji.

omiljen vojinovic

Omiljen je priznao da je ime dobio roditelja, kao i da mu se stric isto zvao i da je danas veoma ponosan na svoje ime. Još više na porodicu koju je stvorio.

-Imam tri sina, predivnu suprugu i šta više od života da tražim?!- rekao je Omiljen, a zatim posebne reči uputio supruzi za koju je istakao da je njegova najveća snaga, motivacija i inspiracija.

Posle smrti oca bio sam otpisan Dejan Petrovic otkrio bolne detalje cim je ugledao pevaca na sceni

Dejan Petrović o smrti oca

Čim je kročio na scenu i predstavio se, Dejan Petrović morao je da se umeša i otkrije ko je zapravo Omiljen Vojinović.

-Pre svega, ovaj čovek ne dolazi sa Zlatibora, već iz sela Šljivovica sa Zlatibora. I kad vidim ovog čoveka, vrati me u moju petnaestu godinu. Teško mi je o tome da pričam, ali moram to da podelim sa vama- rekao je Dejan sa knedlom u grlu i nastavio:

Posle smrti mog oca ovaju čovek je jedini stao uz mene i jedini mi pomogao da nađem prve svirke, jer sam tad bio otpisan. Otac je umro u julu, za Novu godinu nisam imao nijednu svirku. Omiljen mi je pomogao i zajedno sa mnom išao da se nudimo da sviramo za džabe. Pomogao mi je da nađem svirku da bih i ja i svi moji momci iz benda prehranili porodice. Ja to ne mogu da zaboravim i za mene si moj životni pobednik, ti i drugi moji prijatelji koji su mi se našli u najgorem trenutku. Ja takve stvari ne zaboravljam.

Ovo je raznežilo sve u studiju, a nakon što je za ovo priznanje Omiljen dobio ovacije, u takmičarskom delu predstavio se pesmom „Sve ti dugujem“ od Ace Pejovića, a u videu ispod pogledajte kako je izgledao njegov nastup.

-Publika je pozdravila i odgreagovala na Vaš nastup – konstatovala je voditeljka Dragana Katić, nakon čega je reč dobio premijer.

-Omiljen mi je Zlatibor i Omiljen mi je drug postao. Čestitam ti na prvom nastupu – rekao je Saša Milošević Mare, a Ivana Dudić konstatovala da će Omiljeni biti omiljen i među publikom.

-Pošto je ovo omiljena pesma Biljane Pejović,a i njoj je namenjena, smatram da ova numera treba da bude posvećana svim ženama-istakao je Dejan Petrović, nakon čega je dobio ovacija žena.

-Ti ćeš mene stvarno da raznežiš do kraja emisije- dodao je Mare, a Petrović poentirao stavom da je uvek na strani nežnijeg pola.

-Kakvi smo mi muškarci, teško nas zaslužuje svaka žena – zaključio je Dejan.

IMG 7268

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić