Dea Đurđević otkrila favorite u „Zvezdama Granda“, pa uporedila Anu Sević i Sanju Kužet: „Sviđa mi se njen stil“ (VIDEO)

Još od prve sezone „Zvezda Granda“ voditeljka Dea Đurđević je veliki fan popularnog muzičkog takmičenja, čiji je deo svojevremeno i bila, doduše kao podrška kandidatima.

U ekskluzivnom intervjuu za Grand, Dea je otkrila da je svojevremeno imala veliku želju da postane pevačica i da je vatreni fan „Zvezda Granda“.

-Meni su favoriti članovi žirija, verovali ili ne. Dopada mi se inače ovaj koncept takmičenja i mislim da svi fantastično pevaju i da se bez obzira na plasman uvek vremenom izdvoji neko vanserijski. Često se šalim na društvenim mrežama i kažem da „Sale neće prestati da radi dok svi ne postanemo Zvezde Granda“. Dobar je šou da sedneš porodično i slušaš. Šale se, druže se, a čuješ i dobru pesmu i dobre ljude koji dobro pevaju – ispričala je Dea za Grand.

dea đurđević
Dea Đurđević

Voditeljka je otkrila i koji joj je omiljeni detalj iz emisije koju gotovo svake subote prati i ispričala ko je najčešće oduševi svojim komentarima i pošalicama.

-Sve zavisi kako kad. Sve ih volim i njihov humor mi se najviše dopada, od Marije koja je uvek eksplozivna do Bosanca koji se samo u sekundi negde ubaci i kaže nešto. Poštujem ih sve, Cecu naravno, Anu Bekutu obožavam doslovno. Đorđe je fantastičan, Mili, Viki, Snežanu koja fantastično peva. Najviše volim deo kada oni pokazuju kako treba da se peva i onda iz sedećeg opuštenog stava zapevaju pesmu koja je klasik i koja je fantastična i pokažu mladim ljudima kako to treba da izgleda – dodala je voditeljka.

dea đurđević zvezde granda
Dea Đurđević

Na pitanje kakva bi bila kao pevačica, Dea je prasnula u smeh i odgovorila:

-Kakva sam ja kao pevač? Nikakav, a obožavam da pevam. Onda obično moji prijatelji mogu da me čuju kada pevam u neke sitne sate, kada je recimo neki rođendan, ali samo u zatvorenom društvu jer stvarno ne zvuči to tako kako bih volela da zvuči.

Uprkos velikoj želji da se lati mikrofona, voditeljka ističe da nikada nije imala dar za pevanje.

-Svi smo mi voleli da budemo pevači, makar mi koji smo želeli da budemo na televiziji uvek smo se igrali toga da vodimo nešto, da pevamo, da budemo manekeni, glumci. Prosto to je ta ljubav prema ekranu. Volela bih da umem da pevam. Da znam da pevam bila bih milionerka, al’ ovako šta ćeš. Šalim se – dodala je uz osmeh Dea za Grand.

dea đurđević
Dea Đurđević

Dea Đurđević uporedila Anu Sević i Sanju Kužet

Voditeljka je sa stručne strane dala svoj sud o koleginicama koje se nalaze u voditeljskoj ulozi popularnog muzičkog šoua kakve su „Zvezde Granda“.

-Ne znam kakva će Ana Sević da bude kao voditelj, ali Sanja Kužet je bila baš onako sa merom kakav treba da bude neko ko vodi „Zvezde Granda“. Tako vesela, razdragana, a opet maksimalno profesionalna. Meni je prijemčiv taj stil i mislim da će i Ana Sević ispuniti očekivanja i volela bih da ona bude upravo Ana Sević jer ne može svako ličiti na Sanju Kužet, niti na bilo kog drugog. Poručila bih i mlađim kolegama ‘Nikada se ne trudite da ličite na nekoga, budite sami, svoji. To je ono što je najlepše‘ – poručila je voditeljka.

GONLINE.01 42 39 21.Still066
Dea Đurđević

Pred prvo gostovanje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Dea je za Grand priznala da ima veliku tremu i to zbog poštovanja jer joj je voditeljka Vesna Milanović jedan od uzora iz mladalačkih dana.

-Vesnu Milanović poznajem još od kada sam imala 16 godina. Tada sam govorila da kada porastem da ću da budem Vesna Milanović. Sada sam doživela da gostujem kod Vesne i to je stvarno velika stvar. I da, majke mi, stvarno imam tremu – priznala je sa osmehom, a potom dodala:

-Sada imam 32 godine i tačno je 16 godina prošlo od kada smo se upoznale nas dve. Prvi put gostujem kod nje i to je potpuno drugačije. Imam tremu i prema njoj osećam neko veliko poštovanje, ali ne kao prema drugim kolegama već potpuno drugačije. Ja sam bila devojčica koja ima 16 godina i koja želi da jednog dana bude voditelj, a ona je mene i moju mamu izvela na kafu. To nikada neću zaboraviti u životu.

dea đurđević voditeljka
Dea Đurđević

Dea je otkrila i da se sa svega 16 godina prvi put pojavila u „Zvezdama Granda“ i otkrila u kakvoj je ulozi tada bila.

-Bila sam u to vreme dete i moja majka je radila sa Nemanjom Stevanovićem. Mi smo bili kućni prijatelji i onda sam došla da ga bodrim. Tako sam upoznala Vesnu i rekla joj da bih volela da popijemo kafu nekada zajedno. I mi smo stvarno otišle da popijemo kafu sledeće nedelje. Od tada datira poznanstvo sa Vesnom. Moj put je bio nekakav drugačiji ali sve vreme smo mi bile manje ili više u kontaktu. Bilo mi je toliko simpatično kad me je pozvala i rekla mi da gostujem kod nje u emisiji „Zvezde Granda Specijal“. Pitala me je doslovno „Šta misliš da li možeš?“. Tu se ne postavlja pitanje, sve se može i sve se pomera da se gostuje kod Vesne – zaključila je za Grand.

Ceo razgovor sa Deom Đurđević pogledajte u videu na početku teksta.

Dea Đurđević
Foto: Z.K.Munja

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić