Darko Lazić rešio da se skući, od sume koju je potrošio zastaje dah

darko lazic o kolegama

Pevač Darko Lazić najzad je pazario stan u Novom Sadu, gde planira da se skući sa suprugom Katarinom, a na njega je pukao blizu 200.000 evra.

Kako Republika saznaje, Darko već više od tri godine traži nekretninu u ovom gradu jer je često zbog raznih obaveza u Novom Sadu, a kako se Katarina i on već navikli jer tu žive dugo pod rentom, sad su konačno vlasnici nekretnine. Lazić se, pored stana, častio i BMW, koji košta 100.000 evra, ali koji još nije vozio na duže staze.

darko lazic o porodici

-Darko i Kaća su se konačno skućili u Novom Sadu, ali izbegavaju da pričaju o tome. Dali su oko 200.000 evra na prostran stan, cena je malo manja, ali ispada ovoliko jer mnogo toga tek treba da se doradi i sredi. Veći deo nameštaja su već ubacili, tu je i bela tehnika i ostale dekoracije, ali planiraju da menjaju pločice u tri sobe, pa tu idu dodatni troškovi – ispričao je za pomenuti list izvor blizak pevaču i dodaje da je Darko preko drugara došao i do auta koji mu se duže vreme sviđa:

-Darko je hteo još jedan pored onog koji ima u mint boji. Tu je potrošio još 100.000 evra, ali nije otišao u minus. Samo su obrnuli novac koji su dobili za svadbu, tako da su uradili pravu stvar! Darko se konačno skućio i smirio, to svi kažu, a ima dosta prijatelja.

darko i kataraina lazic 4


I sam Darko je potvrdio da se skućio, ali nije hteo previše da priča o sumama koje je izdvojio za sve to.

-Dobro ste obavešteni, ali ne mogu da još da pričam gde je stan. Ja već dugo planiram da kupim nekretninu u Novom Sadu jer mi ovaj grad mnogo prija. Još kad sam bio s bivšom, znate na koju mislim, hteo sam ovde da se skućim. Mnogo je mirniji grad u odnosu na Beograd, tako da mi baš prija klima. Kolima za pet minuta stignem gde god treba, a Kaća već ima svoje poslove ovde, tako da smo sve uklopili – rekao je Darko i dodao:

darko lazic

-O sumama ne bih da pričam, ali svi znaju kako se kreću cene. Doskora smo živeli privatno, a sad sam konačno odrešio kesu i pazario nešto što mi treba. Automobile volim, to svi znaju, tako da sam se i tako malo častio. Sad još samo da dođu deca i sve je na svom mestu!

BONUS VIDEO: Darko Lazić: „Otac bi bio ponosan“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić