U 95. godini se popela na vozić! Dobrila Čabrić ne staje: „Takav je moj put ka stotoj, ja mogu sve“

cabic dobrila

Simpatije celog regiona 95-godišnja Dobrila Čabrić stekla je učešćem i pobedom u šouu „Nikad nije kasno“, a od tad ova vrcava i energična super baka, kako su je nazvali u takmičenju, ne staje.

Dobrila ne krije da su joj serijal Žike Jakšića, kao i ogromna podrška i ljubav koju dobija od fanova, promenili život, kao i da isti svakim novim danom.

dobrila dojran vozic
Dobrila Čabrić se popela na vozić: „Ja mogu sve“, foto Facebook.com/dobrila.cabric.7

Osim što nastupa u desetoj deceniji, deli savete za srećniji život, Dobrila redovno posećuje kafane i kazina, a sad je otišla korak dalje i pokazala da joj godine ne mogu ništa kada se usred bela dana popela na vozić.

-Ja se letos popeh na dečiju lokomotivu (smeh) i jako sam srećna, eto me na putu ka stotoj, zapravo tako i izgleda moj put. Uz omladinu koja me okružuje osećam se kao da mi je duplo manje godina. Svaki dan slavim život kao da je poslednji. Svi me pitaju koji je recept za dugovečnost, a ja kažem da ga jednostavno nema, samo treba da volite život i da se ne prepuštate starosti. Godine se talože, ali ja se ne dam – rekla je Dobrila za Grand i istakla da i dalje vozi auto i sama se doveze od Makedonije do Beograda.

 Bila mi je velika želja da kupim novi auto i to mi se i ostvarilo. Auto je za mene super, mali i udoban, ekonomičan i ne inspiriše za ludorijeVozim polako i sigurno i to me ispunjava, jer se psihički i zdravstveno osećam super i želim da živim još 30 godina– izjavila je Dobrila sa osmehom.

dobrila sa psom

Dobrila kaže da je u 95. godini često na putu, a društvo joj uvek prave dve pudlice bez kojih ne ide nigde.

-To je moja najveća radost. Ja sa njima obilazim ceo region, gde ja, tu i oni. Stavim ih u kola i krenemo, pa kako meni, tako i njima– istakla je najstarija učesnica takmičenja veterana koja je nedavno objavila knjigu pod nazivom „Na putu ka stotoj“ i proslavila 95. rođendan.

Kako je bilo na proslavi, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić