Darko Lazić pobesneo zbog Barbare Bobak, pevač neće da čuje za bivšu

darko lazic o kolegama 1

Pevačica Barbara Bobak poslednjih dana beleži velike uspehe novim pemsmama, a javnost ju je upoznala kao devojku Darka Lazića koji se nedavno oženio.

I dok svi komentarišu da je uspela zahvaljujući vezi i raskidu sa Darkom, pevača, koji je u srećnom braku sa suprugom Katarinom, ne zanima ništa vezano za njegovu bivšu izabranicu.

11494adeecdfa03fffc06036afb0295b3f5840a6

Darko Lazić pobesneo zbog Barbare Bobak

Naime, Darko je pobesneo zbog pitanja vezana za Barbaru i njen uspeh kada je pevanje u pitanju.

– Barbara i ja nismo zajedno već dve godine. Mene ta devojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom – kaže Lazić, prenosi Informer.

3bec14f17ca4a784083ca1b2629ac2cfe9d769aa

Inače, Barbara je jednom prilikom ispričala kako je zbog Darka posećivala psihoterapeuta.

Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu – rekla je ona.

BONUS VIDEO – Svadba Darka Lazića

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A.M.