Kosmajac otkrio čime ga je osvojila verenica: „Sve je laganica, imao sam sreće“

kosmajac o verenici policajki
Kosmajac o verenici

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Stefan Petrović Kosmajac za tri meseca postaje tata prvi put, a za Grand je otkrio čime ga je osvojila verenica.

Kosmajac otkrio čime ga je osvojila verenica

kosmajac o verenici
Kosmajac o verenici

Pevač priznaje da se dosta promenio u pozitivnom smislu od kada je u vezi sa devojkom sa kojom čeka dete i dodaje da je ona pozitivno uticala na njega.

-Meni je moja verenica najnormalnije biće na ovom svetu, nekako njeno ponašanje, priča. Ne stvara mi tenziju kada priča, ne viče, nema nervoze. Sve je laganica i polako i kada ti imaš sa nekim da ćutiš i okej ti je, mislim da je to taj sklop – reklao je on i dodao:

-Slični smo po tome da ona gleda svoj posao, to šta je u njenom dvorištu. Imao sam sreće i nemam šta drugo da kažem zaista.

kosmajac stef
Kosmajac o verenici

Iako uskoro postaje tata, pevač još uvek ne želi javno da otkrije pol bebe, a tu informaciju sada znaju samo njihova porodica i najbliži prijatelji.

-Za tri meseca postajem otac, nemam strah, pol neću da otkrijem sada – kazao je pevač.

BONUS VIDEO – Kosmajac o verenici

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković