Login/Registracija

Darko Filipović ušao u ozbiljan biznis, pevaču krenulo posle razvoda, ne prestaje sa investiranjem

68ee21ebb04c861d4e6cbf2f549355f3892c8634

Darko Filipović postao je pravi biznismen, pa mu je pevačka karijera trenutno u drugom planu.

Kako saznaje Kurir od izvora bliskog pevaču, Darku posao s nekretninama cveta, pa je tako nedavno kupio nekoliko stanova u Srbiji, pored onih koje je imao odranije. Pored naše zemlje, on ima i dva apartmana u Grčkoj, a jedan izdaje turistima.

cb3716e87033bc87049cd7ed65b5bf0071dab27a

-Iako i dalje nastupa vikendom i ljudi ga vole, biznis s nekretninama mu je prioritet. Darko se baš razbija od para i više je nego zadovoljan. Nakon razvoda uživa u životu, finansijski je obezbeđen i bezbrižan kada je egzistencija u pitanju. Kako je odavno poznato da pametno ulaže novac, on se time ne hvali i ne razbacuje, pa sve što zaradi opet ulaže u biznis. Posle razvoda je kupio još nekoliko stanova, a u planu su mu još dva – rekao je izvor Kurira.

filipovic darko

Podsetimo, Darko je početkom 2021. pazario dva apartmana u Grčkoj i otad ubira plodove svojih investicija.

-Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste. Nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna, na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao – kazao je Filipović tada u emisiji „Zvezde Granda specijal“.

darko filipovic


Inače, vest o Darkovom razvodu od Jasmine posle 12 godina braka odjeknula je kao bomba u domaćim medijima, a pevač je tad istakao da njegovu ženu treba da bude sramota, jer ga je dugo varala s njegovim prijateljem.

BONUS VIDEO: Nadica Ademov emotivno o ćerki

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić