Dara Bubamara danas živi u luksuzu, a kao klinka je pozajmljivala garderobu: „Njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju“

dara bubamara pozajmljivala garderobu
Instagram darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara danas živi u izobilju, ali to nije oduvek bio slučaj, već je morala da prođe kroz trnje do zvezda.
Naime, njena majka morala je da pozajmljuje novac kako bi je slali u Beograd na audicije jer su podržavali njenu želju da se bavi muzikom.

Dara Bubamara okitila jelku 3


Pevačica je ispričala da je njena majka šila stvari i uzimala garderobu od Darinih drugarica da bi imala šta da obuče za neka pojavljivanja, a koju je kasnije vraćala, kao i pozajmljen novac sa svih strana.
-Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona – pričala je Dara u emisiji „Iz profila“.

447725233 18398405398073884 8675632662951184334 n

Ona je istakla da njene roditelje finansijska kriza nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoje snove.

-Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: „Nemamo para, ne možeš da pevaš“, nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo – priznala je pevačica.

BONUS VIDEO: Ceca Ražnatović i Šejla Zonić – Intervju nakon pobede u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.D.