Login/Registracija

Naš pevač po prvi put progovorio o braku i ljubomori, pa priznao ono što mnogi ne bi: „Volim kada je nešto moje, želim da sam centar sveta“

Pevač Danijel Alibabić i njegova supruga, Olivera Biba Barović, nedavno su sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelili najlepše vesti da će uskoro ponovo postati roditelji.

– Čim se pomene to, odmah mi izmami osmeh na lice, to je nešto što ne znam da li je u opšte opisivo. Već sada vidim tu njenu kosu, njene oči, kako mi skače po glavi. Sve će moći i sve može– rekao je pevač za “Blic“, te dodao i da li postoji istina u tome da očevi uvek više vole ćerke.

Ne znam da li ću biti popustljiviji prema devojčici, mislim da će biti isto kao i prema svoj deci, ali ne znam šta će da se desi. Svi mi kažu “videćeš kada se rodi ćerka, šta je zapravo prava ljubav“, to svi govore. Mislim da je nemoguće da pobedi ljubav koju osećam prema našem sinu, ali jedva je čekam.

Iako sin Mihajlo, ima tek godinu i četiri meseca, pevač već sada oseća da je strog otac.

Jesam strog otac i postavljam neki autoritet, iako je dete od godinu i četiri meseca, tako da teže da tu može, ali već sada su tu trenuci kada se neke stvari postavljaju na svoju mesto. Nisam od tih roditelja koji će uvek biti blag, ali nisam ni od tih koji će biti isključivo strogi i da nema kompromisa. Sve možemo da se dogovorimo, sve može, ali postoje neka pravila– kaže Alibabić i dodaje da je supruga drugačija od njega i dosta popustljivija.

Danijel ističe da iako su na njegovom nastupu u publici u većini devojke, od svoje supruge ne oseća nikakvu dozu ljubomore.

Supruga je već kupila pola dvorane, biće na festivalu, naravno. Dolazi tu sa prijateljima, i rekao sam joj čim završim hoću da čujem ovacije i da budete najjači navijači. Nije ljubomorna, jer prosto to nema veze sa ženama, uvek ide da li je žena ljubomorna, a glavno pitanje treba da bude da li smo mi ispravni i da li mi dajemo materijal i povod da budu ljubomorne. Treba sebe da ispitujemo, a ne njih da li su one ljubomorne- iskren je bio pevač i dodao da je po pitanju ljubomore mnogo drugačiji od supruge.

Vrlo sam ljubomoran, bik sam u horoskopu i ljudi kažu da su bikovi dosta ljubomorni, na neki način i posesivni. Volim da kada je nešto moje, da je moje, u svakom mogućem smislu sam ljubomoran i želim da sam centar sveta. To je velika greška, ali radim na tome.

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.