Login/Registracija

Zorana Mićanović zapevala pred Cecom njen veliki hit, pevačica oduševljena interpetacijom: „To je jako teška pesma, ovo je maestralno“ (VIDEO)

Zorana Mićanović gostovala je ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je zajedno sa svojim kolegama pružala podršku veteranima u revijalnom delu, a u duhu praznika Žika je zatražio od mlade pevačica da otpeva jednu veselu staru pesmu koju dugo nismo imali prilike da čujemo.

Naime, Jakšić je ispričao kako je Zorana odlična pevačica koja ga stasom i emocijom podseća na Cecu koja je sedela u žiriju i zbog koje je poželeo da baš pred njom otpeva hit „To Miki to“.

Odlična, to je jako teška pesma za izvođenje zbog vazduha ali opetevala je mestralno. Zorana ima moju podršku, ja inače bodrim sve mlade pevače i dajem vetar u leđa, bravo– rekla je Ceca, a Žika se složio sa pohvalama i dao svoj sud o Zorani.

Ako stavim tvoju interpretaciju na stranu ovo je najbolja. To je nešto što mi ne možemo da kontrolišemo, devojka nije ušla u finale a sada ima najbolju karijeru od svih finalista– iskren je bio Jakšić.

Na kraju Zorana se zahvalila na komplimentima koje je dobila i istakla kako joj je velika čast što je upravo pred Cecom imala priliku da zapeva njenu pesmu.

U nastavku poslušajte kako je Mićanovićeva pokidala ovu izvedbu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić