Danije Alibabić pomerio granice NOVIM SPOTOM: Nećete verovati koliko je ljudi radilo na projektu (VIDEO)

ipiccy image 2022 11 26T233057.317

Iako se nedavno oženio i izgovorio sudbonosno „da“ izabranici Oliveri, Danijel Alibabić ne odmara ni malo, bar kada je u pitanju muzika. Nakon više od dve godine detaljnih priprema i truda uloženog u novi album, pevač je konačno objavio pesmu „Napadam“ kao veliku najavu iznenađenja koje tek predstoji.

-Bilo je mnogo situacija u toku ovog procesa koje nisu išle po planu, ali sam i dalje verovao da radim pravu stvar. Vi ćete biti najbolji sudija, od danas vas NAPADAM svojim novim pesmama i spotovima- poručio je Danijel koji ima mnogo razloga da bude ponosan.

-Konkretno na ovom spotu radilo je 57 ljudi, talentovanih, kreativnih, najboljih u svom poslu. Zahvalan sam na mogućnosti da ih imam u svom timu- otkrio je činjenicu koja je mnoge šokirala.

alibabic

Za veoma kratko vreme pesma je osvojila simpatije publike, ali i kolega koje su u velikom broju Danijelu uputile reči podrške i hvale.

„Moderno, ali toliko drugačije od svega“, „Svaka čast Danijele i za pesmu i za spot“, „Biće ovo ozbiljan hit!“, „Brutalna pesma, jedva čekamo ceo album“, „Svetski spot“, „Au Danijele, ovo je brutalno“, samo su neke od reakcija sluašalaca koji nisu ostali imuni na Danijelovu novu numeru.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović