Zvezda Granda otvorila kafanu koja nije radila skoro 4 decenije: „Svi su plakali, tu je i Brena dolazila“

daniel trencovski otvorio kafanu koja 4 decenije nije radila

Daniel Trenčovski, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda, nedavno je obradovao je publiku novom pesmom „Kazna ljubavna“ koju je objavio u saradnji sa Grand produkcijom, a za čije potrebe je otvorio kafanu koja nije radila skoro četiri decenije.

Talentovani pevač za naš portal je otkrio zašto je došao na ideju da poseti rodnu Makedoniju i da baš u kafani koja godinama nije radila snimi svoj spot.

-Na tu ideju smo došli jer je baš taj kafanski ambijent bio odličan za moju pesmu. Nije ni u jednom trenutku bilo dileme da li da to uradimo. Kafana se inače nalazi u mom rodnom gradu, u mestu gde sam odrastao pre odlaska u Pariz i stvarno je bilo prelepo. Otvorili smo kafanu koja 35 godina nije radila i tu smo i snimili spot– kaže Daniel i dodaje da je upravo kafana iz spota osamdesetih godina bila veoma popularna.

daniel trencovski kafana

-Svi su dolazili u tu kafanu. Lepa Brena i Slatki greh su negde ’83 ili ’84 imali koncert u Makedoniji, Brena je tad stigla helikopterom i doček je bio organizovan baš u ovoj kafani. Zato mi je još više drago što sam imao priliku da uđem u kafanu koja je decenijama bila zatvorena i da je ponovo oživimo- dodao je pevač.

Daniel ističe i da je samo snimanje bilo toliko jedinstveno i emotivno, a da je umesto statista poveo svoje najbliže.

Statisti u spotu su bili moji prijatelji i familija. Mislili smo da to neće biti dobro, ali na kraju se ispostavilo kao odlično, toliko smo se veselili da nismo ni imali osećaj da nas kamere snimaju. Mislim da se ta emocija oseća u spotu i ne čudi me što ljudi reaguju i što plaču kad vide spot i čuju pesmu. To mi je najveće zadovoljstvo, znači da smo uradili odličan posao- zaključio je pevač čiji novi spot možete da pogledate u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen Youtube,
Autor: I. Ankić