Da li je ovo Bosančev uticaj? Daniel Trenčovski iznenadio, fanovi u šoku: „Uz ovo se lome čaše, boemska 100 posto“ VIDEO

daniel trenscoski nova pesma 2

Daniel Trencovski, nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ i pulen Dragana Stojkovića Bosanca, nastavio je da nakon takmičenja gradi solo karijeru, a sada je publiku obradovao novom pesmom „Kazna ljubavna“ koju je objavio u saradnji sa Grand produkcijom.

Ono što je sve iznenadilo svakako je promena muzičkog žanra i prava kafanska pesma za koju njegovi fanovi tvrde da je uticaj njegovog mentora.

Boemska balada osvojila je srca publike već na prvo slušanje, a ono što svi komentarišu je to što je Daniel uspeo da na njih prenese emotivne stihove pesme.

daniel trenscoski nova pesma 1

Daniel Trencovski nova pesma, učesnik „Zvezda Granda“ oduševio publiku

-A gde si ti da ovaj put me ostaviš, da nisam ja onaj što uvek odlazi i da jednom i ja osetim šta je to kazna ljubavna. I šta sam ja, bez tebe pola čoveka i ne pijem jer pijan uvek setim se da mogu sam da umrem, ne i da živim bez tebe – glasi refren njegovog novog singla za koji mnogi tvrde da će biti kafanski hit.

„Za dušu, za srce, za pred fajront“, „Uz ovo se čaše lome“, „Slušam i ne prestajem“, „Ovo je savršeno, boemska 100 posto“, samo su neki od komentara na pevačevu novu pesmu čiji pregledi na Jutjubu iz dana u dan rastu.

daniel trenscoski nova pesma 22

Daniel je za ovu numeru snimio i spot koji prati priču pesme.

Pevač je spot ekranizovao u kafani, okružen tamburašima i beomskom atmosferom za koju smo sigurni da je naučio od svog mentora iz „Zvezda Granda“ Dragana Stojkovića Bosancaa.

daniel trenscoski nova pesma

Kako zvuči nova pesma Daniela Trencovskog, pogledajte u videu ispod teksta.

BONUS VIDEO – Daniel Trencovski otkrio kako osvaja devojke

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Youtube,
Autor: A.Milinković