Login/Registracija

DAN ŽENA TRAJE DVA DANA Saša Matić pripremio iznenađenje za DAME I SVE FANOVE

Nakon što je juče objavio vest da je rasprodao najveću dvoranu u Srbiji, Saša Matić je odlučio da održi i drugi dan svog osmomartovskog koncerta. Posle pregovora i provera raspoloživih terminima “Štark Arene“, pao je dogovor da se i 9. marta na istom mestu zakaže još jedan koncert Saše Matića.

– Nema lepše vesti od te kada znam da se svi radujete druženju i pevanju sa mnom. Ja bolje prateće vokale od publike nemam i taj hor, meni je melem za uši. Mislim da ćemo koncertnu turneju “Dva života” najbolje krunisati sa dve Beogradske Arene. Nakon što su održane dve u Zagrebu i dve u Splitu, nekako je logičan sled okolnosti da ono najlepše ostavimo za kraj. Moji iz Kamarad produkcije tvrde da će obe večeri ljudi posebno da uživaju, a mi kao tim vas nikada nismo izneverili, tako da nećemo ni sada. Brojim dane i spemam repertoar, a od vas očekujem samo osmeh i da pustite glas – poručio je Saša za beogradske medije.

Ovo će sigurno za poklonike njegove muzike biti vest dana jer mnogi od njih nisu stigli da kupe karte za Dan žena, ali će već sutradan, 9. marta na istom mestu moći da uživaju u glasu regionalno popularnog muzičara.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić