Login/Registracija

OVO STE IŠČEKIVALI Aleksandra Mladenović U ZAGRLJAJU Vuka Kostića, premijera pesme NIČIJA iz serije „Ubice mog oca 6“ (VIDEO)

Pesma „Ničija“, naslovna numera iz TV serije „Ubice mog oca 6“ upravo je objavljena na zvaničnom jutjub kanalu Aleksandre Mladenović. Balada već preti da postane hit, pozitivni komentari se samo nižu, a „sentimenti ubijaju“.

„Bože dragi koliko emocije u ovoj pesmi glasom preneto do svih nas. Bravo Aleksandra sve pohvale“, „Režem vene!!!“, prvi su komentari na pesmu koja, ako je suditi po prvim reakcijama, pogađa pravo u srce.

-Jako sam ponosna što sam deo ovog uspešnog projekta i što su baš mene izabrali da otpevam predivnu pesmu za seriju „Ubice mog oca 6“. Jedva čekam da čujem vaše utiske – napisala je Aleksandra Mladenović na svom Instagramu.

Muziku i tekst za pesmu „Ničija“ koju izvodi Aleksandra Mladenović napisala je Aleksandra Kovač, a aranžmane je radio Aleksandar Sofronijević.

Inače, prošle nedelje se podigla velika prašina na društvenim mrežama kada je procureo deo pesme. Aleksandra je tada molila fanove da se strpe još malo dok se numera zvanično i ne pojavi. A to se upravo dogodilo danas. Inače, nastavak serije se željno iščekuje, a ono što je bilo iznenađenje i za samu Aleksandru jeste da se našla tik uz glavnog glumca Vuka Kostića.

Pogledajte spot za pesmu u ovom VIDEU.

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Youtube/Printscreen,
Autor: A.Dačić