Login/Registracija

Zorana Mićanović DOBILA ROLEKS NA NASTUPU: Dečko skinuo skupoceni sat i stavio ga pevačici na ruku, SVI U NEVERICI zbog njenog poteza (VIDEO)

Od kada je doživela enormnu popularnost nakon hita „Sikter“, Zorana Mićanović se ozbiljno probija na našoj estradnoj sceni i preti da postane traženija od svojih kolega koji su i duže u ovom poslu.

Mlada pevačica ozbiljno je shvatila svaki aspekt njenog zanimanja, pa pored nastupa kojih ima i po nekoliko puta nedeljno, ona stiže da gostuje u emisijama, snima nove pesme, ali i da održava komunikaciju sa svojim fanovima na Instagramu.

Tokom prethodnih meseci imali smo prilike da vidimo nekoliko snimaka na kojima Mićanovićevu gosti kite ozbiljnim bakšišom, a sada je na red došla i drugačija vrsta poklona.

Naime, poznato je da pevači i pevačoce dobijaju različite skupocene poklone na svojim nastupima, od zlata do automobila, a Zorani je ovog puta upala kašika u med kada je jedan momak iz prvog reda skinuo svog Rolexa zbog nje.

Daj Rolex– našalila se pevačica, a momak je bez razmišljanja skinuo skupoceni sat i stavio joj na ruku.

Mnogi u komentarima pretpostavljaju da je Zorana nakon nastupa vratila sat vlasniku, a da li ga je on prihvatio nazad ili joj je ipak poklonio ostaje da vidimo.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić