Login/Registracija

DA TI SRCE PUKNE: Aleksandra Bursać se EMOTIVNOM objavom prisetila pokojnog oca (FOTO)

Aleksandra Bursać je pre nekoliko dana rasplakala pratioce na Instagramu emotivnom objavom koju je posvetila pokojnom ocu.

Naime, njemu je bio rođendan, a pevačica je podelila nekoliko zajedničkih fotografija iz detinjstva uz pesmu Dina Merlina „Nedotaješ“.

Aleksandrin tata je izubio život davne 1991.godine u ratnim dešavanjima na prostoru tadašnje Jugoslavije tokom akcije „Oluja“.

Ona se je nekoliko puta u javnosti govorila o tom nesrećnom događaju i uvek se sa suzama u očima prisećala momenata koje su provodili zajedno, ali i trenutka kada je poginuo.

-Bio je dobrovoljac koji je iz Beograda otišao da brani srpski narod tokom povlačenja iz Hrvatske u akciji zvanoj “Oluja“, i dok je pokušavao da odbrani put ženama i deci, primetio je jedan traktor koji se zaglibio u blatu. Tada je otrčao do jednog kamiona želeći da izvuče traktor iz blata, kada je pala granata, a on ostao ranjen, i podlegao povredama kako nije bilo koga da ga izleči. Tada je imao samo 28 godina – rekla je ona jednom prilikom.

Aleksandra je u jednoj izjavi otkrila da joj je majka bila velika podrška u životu, ali je takođe očinska figura nedostajala, obzirom da je imala samo tri godine kada je tata nastradao.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković