Login/Registracija

Da sam prihvatio „KEBA RIJALITI“, bio bih bolji od Cece i Karleuše (VIDEO)

Da naši estradnjaci mnogo rade, dokaz za to je Dragan Kojić Keba. U poslednjih par meseci obišao je dosta gradova i pružio zadovoljstvo svojoj publici da ga slušaju i uživaju u njegovim hitovima.

To je moja karma i Bog je odabrao da budem to što jesam, što se tiče muzike, ništa drugo u životu nisam radio osim što sam pevao, komponovao i rada srca to radim i dalje. Kod mene je uvek prisutan taj entuzijazam i energija. Imam i dalje vitamin upornosti, energije i vere u to. Siguran sam da dobro radim svoj posao i Bog nam je dao note da ih sklapamo onako kako najlepše umemo– rekao je Dragan.

Kako ga slava nije ponela i kako nije pomislio da je bitniji od bilo koga, i da uprkos bogadstvu, talentu i uspehu da ostane priseban, što je retkost među mladim pevačima a i njegovim kolegama koji su dugo na estradi.

Bogadstvo je u duši, kada je duša dobro onda je i zdravlje odlično. Što se mene tiče možete mi dati bogadstvo celoga sveta bio bih isti. Uvek kažem Bogu hvala na svemu što imam– isken je Keba.

U poslednje vrem Keba je glavna tema u medijima, a razlog za to je obrada pesme koja je sve zaludela svojom melodijom i rečima od Vaska Žabate. Pevač je napravio svoju verziju tog hita.

Uvek sam voleo da pevam na drugim jezicima, počevši od romskog, Rumunskog, Grčkog, Turskog, jednostavno igram se i uživam u tome ali to je ozbiljna igra i sve što uradim to je sigurno kvalitetno urađeno. Snimio sam i spot za pesmu u Grandovom studiu– objasnio je pevač.

Keba nema problem sa natpisima u medijima, ali je siguran da bi bio bolji i od Cece i Karleuše da ima svoj „Keba rijaliti“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić