Login/Registracija

Udaje se Kaća Živković? Jedna objava je odala, a evo kog kolegu priželjkuje da joj peva na svadbi (FOTO)

da li se kaća đivković udaje

Iako svoj privatan,a posebno ljubavni život drži daleko od očiju javnosti, mnogi se pitaju da li se Kaća Živković udaje s obzirom da je poslednjom objavom zagolicala maštu fanovima.

Niame, Katarina je objavila kratak video na kome peva pesmu kolege dok vozi automobil kada je otkrila da će joj baš on pevati na svadbi.

Katarina Zivkovic ugovor 2

Da li se Kaća Živković udaje ?

Želim da mi Halid Muslimović peva na svadbi– napisala je Živkovićeva.

jiwew
Da li se Kaća Živković udaje

Kaća je nedavno otkrila i da je romantična.

 Romantična sam osoba. Kao i svaka žena volim pažnju i romantiku od strane jače polovine. Volim da sam voljena i volim da volim. Ne volim patetičnu romantiku koja se pokazuje na društvenim mrežama zbog lajkova. Nikada nisam bila taj tip osobe da na društvenim mrežama pokazujem ljubav, a uživo ništa. Uvek mi je bitnija hemija između dvoje ljudi, nego lajkovi na društvenim mrežama. Ipak sam ja stara škola (smeh) – rekla je za Grand, pa otkrila šta njen partner mora da poseduje:

 Ne znam da muvam, nemam pojma. Ne padam ni na priču, ni na dela, možda jesam kao mlađa, sada zaista i te kako idem mozgom, emocija nema. Na mojoj listi muškarac mora da ima sve – izjavila je Živkovićeva.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Katarina Živković otkrila zašto ne kiti jelku:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić