CRNO-BELI SVET Perice Vasića: Ovogodišnji učesnik Zvezda Granda prvi put na koncertu sa ocem (VIDEO)

0A0A3950 1

Sinoć je u Beogradu u prepunoj MTS Dvorani održan spektakularni koncert čuvenog violiniste i kompozitora Perice Vasića i „Gipsy Rhapsody“ banda.

Publika je imala priliku da čuje sve muzičke žanrove, od džeza, roka, pa sve do prave narodne pesme. Na sceni se smenjivalo preko 30 vokalnih i instumentalnih solista koji su kao gosti nastupili na koncertu čuvara tradicionalne muzike koji je do sada u karijeri napisao i komponovao preko četiri hiljade pesama.

0A0A3997

Bajaga, Jana, Nadica Ademov, Ana Rucner, Aca Ilić, Biljana Jevtić, Bane Vasić, Aca Čergar, Beki Bekić, Nemanja Kujundžić samo su neki od izvođača koji su svojim numerama sinoć razgalili publiku u Beogradu.

ipiccy image 54

Posebno emotivan momenat bio je kada je na scenu izašao ovogodišnju učesnik „Zvezda Granda“ Perica Veljković, sin Perice Vasića koji je po prvi put nastupio na velikom koncertu sa tatom.

Specijalno iznenađenje za publiku bilo je kada se na sceni pojavio Boro Škorić, biznismen koji svira harmoniku, a koji je za ovu priliku doputovao čak sa Floride.

0A0A4214

U videu pogledajte kako je izgledao crno-beli svet Perice Vasića i njegovih prijatelja:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković