SVAKA ČAST: Zorana Mićanović za godinu dana karijere zaradila za stan u Beogradu

zorana

Od kada se pojavila u „Zvezdama Granda“, Zorana Mićanović samo niže uspehe. Prva pesma “ Sikter“ je postala ogroman hit, a pevačica je za samo godinu dana zaradila dovoljno novca da kupi stan u Beogradu.

Ona već mesec dana sa tatom obilazi agencije za nekretnine i traži najidealniji prostor za nju i njenu porodicu.

– Zorana ima mnogo obaveza u Beogradu, a vikendom putuje po regionu i Evropi. Svesna je toga da bi joj bilo mnogo lakše da se preseli iz Šapca. Nju za sada tata vozi, on ide i na sve njene nastupe, pa i njemu odgovara da budu u glavnom gradu. Kao neko ko sa samo 17 godina zarađuje odlično, odlučila je da novac uloži u nekretninu – kaže izvor, a prenosi Kurir.

Zorani se, kako saznajemo, sviđa Zemun, pa za sada na toj lokaciji traži stan.

zorana

– Svaki slobodan trenutak koristim da pogledam neku od nekretnina. Naporno je gotovo svakodnevno putovati iz Šapca. Znam da bi mnogi moji vršnjaci novac trošili na neke druge stvari, ali je meni za sada najbitnije da ulažem u karijeru, ali i da obezbedim krov nad glavom. Na korak sam da i to ostvarim i neizmerno sam srećna zbog toga – kaže Zorana i nastavlja:

– U opremanju će mi pomoći tata i maćeha, a naravno da ću njih pitati i za mišljenje kada budem odabrala koji ću kupiti. Kad s tim završim, planiram da uštedim novac i tati otvorim frizerski salon – rekla je ona za pomenuti portal.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković/Kurir