Ćira snimio pesmu sa najpoznatijim harmonikašem u regionu, ovo će zaludeti Balkan (VIDEO)

Capture 13

Dejan Ćirković Ćira rešio je da obraduje publiku novom pesmom, a sada je ostvario saradnju sa jednim od najpoznatijih harmonikaša u regionu Samorom Nurkićem.

Pevač se oglasio za Grand i priznao da su Semir i on dugogodišnji prijatelji, ali su tek sada rešili da snime pesmu koja će očarati Balkan.

Capture 14

Ćira snimio pesmu sa najpoznatijim harmonikašem u regionu

-Samir Nurkić harmonikaš iz Zagreba ja smo dugogodišnji prijatelji gde se uz zajedničke nastupe izrodilo divno prijateljstvo koje traje godinama pa do dan danas. Dugo već planiramo duetsku pesmu, ali čekali smo da se poklopi energija i niz drugih faktora koji su potrebni da to odradimo bez forsiranja jer tako i sami najbolje možemo iznieti muziku na pravi način – rekao je Ćira za Grand.

Capture 15

Spot je sniman u Zagrebu, pesma je u veselom ritmu, a prve kadrove sa snimanja Ćira je rešio da podeli sa čitaocima našeg portala.

-Pesmu smo onako izneli iz duše u jednom dahu, i nadamo se da će se publici dopasti, pesma je vedrog duha, pozitivna i energična… Spot smo snimili u Zagrebu, a reditelj je Hrvoje Podobnik, dok je za montažu spota zaslužna Amela Nurkić supruga Samira Nurkića. Premijera pesme je 5. juna, a numera se zove „Dva brata“, autori su Semir i Amir Puškar – zaključio je on.

Video sa snimanja spota, pogledajte ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Promo,
Autor: A.Milinković