Topalko se aktivno uključio u politiku, pa uputio apel građanima: „Ako izađete na izbore, sve će se promeniti“

397763b06cf26610c3b095214b05567e0e1d5c8f

Nakon skandala koji je imao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pevač Milan Topalović Topalko rešio je da se aktivno uključi u politiku, pa je tako pozvao sve građane da izađu na izbore koji se održavaju u nedelju 2. juna.

On se oglasio na društvenim mreža i pozvao sve one koji su u dilemi da ipak izađu na izbore, jer će kako je rekao i on učiniti isto.

9e61e9fba975055ef86e6dbae0a973cc015aac86

Toplako se uključio u politiku, pa pozvao sve da izađu na izbore

-Ja sam jedan od onih koji je odlučio da izađe na izbore i biram borbu. Ako imate bilo kakvu dilemu da li da izađete ili da ne izađete na izbore. Ipak odlučite da izađete, ako ne izađete ništa se neće promeniti, a ako izađete, sve će se promeniti. Vidimo se 2. juna na izborima – rekao je pevač.

9a91e656ccb98b688d7f43f5597eb0e311d54840

Podsetimo, Topalko je nedavno otvoreno govorio o sukobu sa Aleksandrom Vučićem koji je nastao nakon što se javno oglasio zbog prekida emisije na RTS-u.

-Ja sam Milan Topalović i bavim se pevanjem, nikada nisam bio član ni jedne partije. Ono što sam uradio, uradio sam jer smatram da čovek kome je Bog dao dar da iz tog sela gde sam rođen, dođem ovde i uradim mnogo više nego bilo koji čovek sa Zlatara. Moja dužnost da pomažem ljudima na sve načine koje mogu, smatrao sam da je to moja dužnost da kažem. Svi su mi čestitali iz opozicije i rekli su mi „Svaka ti čast, više si uradio jednim potezom, nego mi za dve godine“. Ja sam rekao da nisam uradio za njih, nego za sve, a ako njima prija, nemam ništa protiv – priznao je Topalko i otkrio koju bi pesmu otpevao sadašnjem predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

-I njemu bi isti savet dao kao i Tomi, a kada je pesma u pitanju bila bi „Sve je u životu prolazno moj druže“.

BONUS VIDEO – Topaklo na audiciji za „Zvezde Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković