Dinča u kuhinji uradio ono što malo kome polazi za rukom (VIDEO)

5ce3606c4ff7d46e7310566ee4a143bb3b9a25a0

Pevač Milan Dinčić Dinča poznat je u društvu kao veliki pobornik zdrave ishrane, ali i kao osoba koja voli da eksperimentiše.

Tako se među kolegama na estradi prepričavaju doživljaji sa pecaroških dana sa Dinčom, a u društvu je ova „Zvezda Granda“ gotovo uvek zadužena za spravljanje zdravih i ukusnih ribljih specijaliteta.

Ovoga puta Dinča je prevazišao sebe, uzeo stvari u svoje ruke i sam napravio sir od soje, poznati tofu i to onakav kakav se služi u brojnim fensi restoranima širom planete.

335744068 167439532813902 2402140623610784408 n
Foto: Instagram crazydincha

-Malo je reći da sam zadovoljan kako je ispalo prvi put. Tofu sir od soje, preukusno i skoro kao kupovni, ima i ukus pravog sira mada možete ga začinima „doterati“ po želji. Ja sam stavio biber i ulje od tartufa – poručio je Dinča.

Pogledajte kako je proces nastajanja Dinčinog tofua protekao:

Nakon kuvanja i pažljivog mešanja kuhinjskom silikonskom špatulom sledi hlađenje i takozvano sirenje, a Dinča kaže da je najbolji užitak ukoliko se koriste i neki začini.

-Naš prvi tofu je spreman – ushićeno je poručio Dinča u opisu snimka koji pokazuje ovaj biljni specijalitet neizostavan na vegetarijanskoj trpezi.

Podsetimo, Dinča se za svoje kuinarske veštine kojima mnogi mogu pozavideti jednom prilikom pohvalio javno, a pozitivne komentare od prijatelja dobija češće nego njegiva supruga, otkrivši sa Grand zbog čega je to tako.

Prijatelji više pohvale moju hranu jer jednostavno više volim kuhinju i da eksperimentišem nego supruga – rekao je pevač za Grand online.

Foto: Z.K.Munja/Instagram crazydincha,
Autor: A.Dačić