Ovo obećava: Emir Đulović objavio prvi singl sa novog albuma, a zbog filmske priče koja prati spot nećete trepnuti (VIDEO)

8a3b978471cc85cf1bd40d75f1d24cf663bfd215

Od kada je najavio da vredno radi na novom albumu, verna publika Emira Đulovića ne može da dočeka dan kada će novi projekat ugledati svetlost dana.

Ipak, pevač nije želeo da drži fanove u dugoj neizvesnosti, pa je tako na njihovu veliku radost prvi singl sa albuma ugledao svetlost dana.

Numera pod nazivom „Živi moje milo“, emotivnog teksta za samo nekoliko sati postala je viralna na društvenim mrežama, a pored Emirovog moćnog vokala posebnu notu ovoj pesmi dao je trubač Marko Marković.

Inače, tekst je radio Saša Lazić, dok je za aranžman bio zadužen Marko Gluhaković koji su napravili pravu muzičku magiju.

emir djulovic spot

Dragi moji, zadovoljstvo mi je da vam predstavim prvi singl sa novog albuma koji izlazi u aprilu “Živi moje milo“. Jako sam ponosan na svoje saradnike i sve prijatelje kao i ostalu ekipu koji su učestvovali na ovom projektu. Zahvalan sam dragom Bogu da mi je podario i omogućio sve ovo– napisao je Đulović na svom Instagramu.

Odmah nakon objavljivanja, lavina komentara je počela da se niže ispod spota koji ima filmsku priču.

„Ovako se peva“, „Pevač sa dušom i emocijom“, „Ovo je himna“, samo su neki od komplimenata koje je dobio, a dok čekamo izlazak ostalih pesama u nastavku uživajte u singlu koji najavljuje ceo projekat.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić