Cipka i Zorana Simeunović otkrile kako je došlo do saradnje za novu pesmu: U sve se umešao i pevačicin suprug (VIDEO)

Capture 3 11

Pevačice Aleksandra Tadić i Zorana Simeunović pre nekoliko dana objavile su kaver za pesmu „Žene Lavice“ koja je se u njihovom izvođenju ponovo vratila u sam vrh slušanosti na muzičkim platformama.

Njih dve su u emisiji Grand Magazin otkrile kako je došlo do saradnje i ko je došao na ideju da se upravo ova pesma ponovo otpeva.

-Mi se i privatno družimo, nismo samo kolege na svirkama. Ima još jedna poveznica između nas dve, a to je moj suprug Steva Simeunović. Ja gereralno nisam ranije bila za to da se snimaju ti kaveri i Steva i ja smo uvek bili da se snimaju nove pesme. Ali je sada takvo vreme došlo da treda da se oživljavaju te stare pesme i takvi pravi hitovi, a pesmu „Žene lavice“ nisam birala ja, nego ona – rekla je Zorana.

Kada je Cipka u pitanju, ovo za nju nije prvi ovakav projekat. Do sada je obradila nekoliko pesama, ali je uvek birala samo prave hitove koje su ljudi zaboravili.

-Ovo je meni sedmi ili osmi kaver, treći duetski. Negde mi je drago što se vraća to vreme i pesme koje sam ja slušala kao dete i volela sam te pesme koje sam snimila. Drago mi je što nove generacije to slušaju i na terenu se to vidi – kazala je Cipka.

U videu pošlušajte kaver za pesmu „Žene Lavice“.

Foto: youtube/instagram,
Autor: A.Milinković