Login/Registracija

Ova lepotica je ćerka Bojane Barjaktarević: Muzikalnost nasledila od mame, a evo čime se bavi

IMG 5064

Već nakon prvog pojavljivanja u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ Bojana Barjaktarević prirasla je za srce milionskom auditorijumu. Ne samo zbog svog vanserijskog talneta, već i osmeha i hrabrosti kojom pleni.

Ništa manji utisak nisu ostavili ni članovi njene porodice, a posebno sin i ćerka koji su joj bili podrška tokom prvog predstavljanja u Grandovom studiju.

Naslednica Ljubica nasledila je lepotu i talenat na mamu, a malo ko zna da je završila muzičku školu i jezičku gimnaziju.

bojanina cerka

Za razliku od majke rešila je da se posveti obrazovanju koliko i muzici, a sa samo dvadeset i tri godine stiže da bude uspešna na svakom polju.

-Nisam mogla da se odlučim šta više volim da li crtanje, da li pevanje i na kraju ajde sve (smeh)- objasnila je pevačicina talentovana ćerka tom prilikom.

MG 2483

Uprkos neverovatnom talentu Bojanina ćerka je vrlo skromna te o svom uspehu malo govori.

-Kažu da sam nasledila talenat od mame, ali neću ništa da komentarišem dok vi ne čujete i ne procenite sami- istakla je Ljubica, a njene reči raznežile su Bojanu.

-Ja bih najviše želela da ona uspe, više od mene i da peva bolje od mene. Ali moram da vam otkrijem da sin opasno svira bubnjeve- našalila se trostruka pobednica „Nikad nije kasno“.

BOJANA B1

U Ljubicin talenat publika se veoma brzo uverila. O duetu koji su zajedno izvele na sceni Granda i dalje se govori, a ukoliko ste zaboravili kako je to izgledalo podsetite se klikom na video ispod:

Inače, Ljubica Barjaktarević nedavno je objavila svoj prvi kaver i još jednom potvrdila da je na dobrom putu da izgradu uspešnu karijeru.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović