„Za sve žene lavice“, Aleksandra Tadić i Zorana Simeunović novim duetom napravile pometnju, a od vrelih kadrova zastaje dah (VIDEO)

cipka nn

Poslednjih godina, snimanje obrada popularnih hitova uzelo je maha, a Aleksandra Tadić i Zorana Simeunović odlučile su da udruže snage i daju novo ruho pesmi „Žene lavice“ koju u originalu izvodi Olja Karleuša.

Atraktivne pevačice potrudile su se da publici prirede ugođaj za uši, ali i za oči s obzirom da su obe brutalno zgodne što su pokazale i u vizuelnom ostavrenju za ovu obradu kada su zablistale u belim haljinama.

Koliko su se sjajno provele na ovom snimanju svedoče kadrovi u kojima đuskaju i uvijaju kukovima uz dobro poznat ritam uz snažnu poruku koju tekst ove pesme šalje, a koji one propagiraju.

Aleksandra i Zorana izrazile su zahvalnost Olji Karleuši koja im je dala odobrenje da snime ovaj kaver i podržala ih da njena pesma doživi osveženje.

340150526 586484616876152 4974274346789454971 n

„Svaka čast“, „Pokidale ste“, „Prave lavice“, „Ovo gori“, samo su neki od komentara ispod ove objave, a celu pesmu poslušajte u videu ispod.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić