Nikolija Jovanović otkrila kako deca reaguju na njenu ćerku u školi: „Drugi roditelji su svesni“

581eab17465a150bac35ea939728939049d43e27

Nikolija Jovanović i Relja Popović svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti, a svoje ćerke su potpuno zaštitili od medijskog oka.

Ipak, sa polaskom starije mezimice u školu bilo je sumnji kako će druga deca da reaguju na to što ona ima poznate roditelje međutim, Nikolija priznaje da imaju sreće sa okruženjem.

Ćerka Nikolije i Relje

Starija ćerka Nikolije i Relje

Imamo tu sreću da je u odličnom odeljenju i da roditelji dece sa kojim ide u školu deluje da su svi svesni da su deca deca i da nemaju telefone sa sedam godina, nisu upućeni u našu muziku još. Našoj deci mi ne puštamo većinu naših pesama, uglavnom slušaju dečiju muziku, jer mislim da ne treba prerano da odrastu i te pesme nisu za decu. Ne osuđujem ko pušta, ali mislim da treba da se napravi neki odabir – objađnjava ćerka Vesne Zmijanac koju zakon još uvek štiti da njena deca ne budu eksponirana bez njenog odobrenja.

Zakonom je zabranjeno da slikaju i objavljuju maloletnu decu bez odobrenja roditelja i to bi bio veliki skandal, neću ni da razmišljam o tome. Za sada nam super ide i okej smo sa tim, a kada dete napuni 16 godina videćemo šta ćemo da uradimo po pitanju društvenih mreža– rekla je za „Extra FM“.

NIKOLIJA U KUPACEM

Podsećamo, Nikolija je izgubila bebu kada je prvi put zatrudnela sa Reljom zbog čega je bila oprezna u druge dve trudnoće.

-Druge dve trudnoće sam, hvala Bogu, uspešno iznela. Bilo mi je bitno da se potpuno izolujem, od roditelja, od brata, sestre, tetke, bilo koga sa bilo kojim lošim komentarom. Naravno, nije ih bilo, ali za svaki slučaj. Ja sam čuvala sledeće dve najviše što sam mogla. I na pitanje kako – odlično, to je moje i ne dam vam, i nisam im dala, iako je druga trudnoća bila problematična. Mnogo smo želeli drugo dete, da Rea ima brata ili sestru. Baš sam vodila računa i u jednoj i u drugoj, ali u drugoj posebno, nekako baš onako po pe esu sve i nisam imala ni nastupe, ja sam otkazala nastupe i u prvoj i u drugoj odmah. Znači, sedela sam kod kuće i samo iz čista mira kada sam otišla na kontrolu u 20. nedelji, znači, na pola, doktor je rekao: „Deco, imamo problem, 50-50 posto da će da opstane i pitanje je da li će sutra i dalje biti tu“. I onda sam išla na hitan serklaž, doktor Jeremić je uradio repoziciju, već je krenuo spontani i onda sam ležala do kraja trudnoće. I uspela sam i mnogo sam srećna i tu sam se mnogo promenila. To mi je promenilo život!– ispričala je svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom“.

BONUS VIDEO– Vesna Zmijanac o Lepoj Breni:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić