Ćerka Nadice Ademov nosi patike koje koštaju preko 300 evra, a nije ni prohodala: Čist luksuz na nogicama male Meline (FOTO)

Nadica Ademov proslava 1

Nadica Ademov pre nekoliko meseci po prvi put je postala mama kada je na svet donela devojčicu kojoj su ponosni roditelji dali ime Melina, a kako je na pauzi od posla, pevačica se ne odvaja od svoje mezimice.

Nije tajna da je Nadičin partner Damir izuzetno imućan čovek sa kojim uživa u luksuznom životu koji ne manjka ni kada je njihova ćerkica u pitanju.

Ćerka Nadice Ademov

Ćerka Nadice Ademov

Naime, ona je objavila sliku na kojoj Melina nosi skupocene patikice za bebe marke Guči koje koštaju preko 300 evra i pravi su statusni simbol.

upo

Podsećamo, ona je nedavno govorila o bogatstvu svog partnera.

– Hvala Bogu da imam čoveka za koga ne moram da mislim za budućnost, nego on misli za budućnost, ne samo finansijski nego celokupno. Mislim da sam takvog čoveka zaslužila, toliko sam godina radila i namučila se da mi je Bog poslao čoveka na kome sam zahvalna – priznala je za Grand.

BONUS VIDEO- Nadica Ademov o naslednici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.