„Bog mi je poslao čoveka na kome sam zahvalna“ Nadica Ademov potpuno procvetala od kako je upoznala milionera

nadica ademov muž
Nadica Ademov procvetala od kako je njega upoznala

U medijima se dosta pisalo o bogatsvu partnera Nadice Ademov koji je uspešan biznismen i imućan čovek, o čemu je pevačica i javno govorila.

 – Hvala Bogu da imam čoveka za koga ne moram da mislim za budućnost, nego on misli za budućnost, ne samo finansijski nego celokupno. Mislim da sam takvog čoveka zaslužila, toliko sam godina radila i namučila se da mi je Bog poslao čoveka na kome sam zahvalna – priznala je za Grand.

Nadica Ademov procvetala od kako je njega upoznala

nadica ademov suprug
Nadica Ademov procvetala od kako je njega upoznala

Podsetimo, Nadica se porodila se 28. oktobra prošle godine, a na svet je donela devojčicu Melinu, a jednom prilikom otkrila ko joj najviše pomaže, pričala o majčinstvu, pomoći koju ima od majke i svekrve, ali i supruga Damira.

 Ovo je najlepša uloga, ali je teška, pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja, tu je moja majka, svekrva koji pomažu. Suprug ne menja pelene, imam pomoć od njega, on je tata za primer. Od mame sam dobila savet da ne budem nervozna, pokušavam da budem normalna, ona mi mnogo pomaže. Prvih dana ja nisam smela bebu ni da kupam, ona mi je pomagala, ja se učim – rekla je ona.

nadica ademov
Nadica Ademov procvetala od kako je njega upoznala

BONUS VIDEO: Nadica Ademov o trudnoći i udaji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: K.Marković