Login/Registracija

Ćemo snimio pesmu na slepo i ostavio saradnika u šoku: „Nije imao ni demo, ali nisam se pokajao“

Nakon duže diskografske pauze, Ćemo je početkom meseca obradovao publiku novom pesmom pod nazivom „Svet je pod mojim nogama“, kojom je oduševio publiku.

Za razliku od njegovih kolega koji provode mesece, pa čak i godine birajući pesme za sebe, Ćemo je ovaj hit snimio pre nego što ga je čuo.

Ja sam sve svoje pesme birao, ali pošto dugo sarađujem sa Dekijem Kostićem koji mi je sada postao prijatelj, a ne samo saradnik i ja ga tako pitam s vremena na vreme jel ima neka pesma za mene i on nije imao. Jedan dan odemo na ručak i ja ponovo pitam da li ima neku pesmu za mene i on kaže da ima, i ja kažem: „Kad snimamo?“, on se zbunio nije ni demo postavio. Odemo mi do studia, on to uz klavir i tako je to bilo. Nisam se pokajao, baš mu verujem i ako kaže da je za mene, to je to- otkrio je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Podsetimo, ekipa Grandove redakcije pre nekoliko dana usnimila je popularnog pevača ispred Grandovog studija, ali i njegovu besnu mašinu kojom se dovezao.

Ćemo je ponosno istakao da već pet godina unazad vozi smarta i da mu ni njegova korpulentnost ne predstavlja problem da se smesti u svog četvorotočkaša.

-Već 5 godina ne izlazim iz tog automobila. On mi služi za vožnje po gradu, ali, verovali ili ne, svake godine sam išao u Crnu Goru sa njim zato što je kabriolet. Jednog leta sam čak išao i na more u Grčku sa njim. Lepo je. Skinem krov, stavim šeširić, lagano, muzikica. Neka vodica pored, i samo lagano – otkrio je za Grand.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić