Login/Registracija

Nit’ kršnijeg momka, nit’ manjeg automobila: Ćemo pokazao besnu mašinu, detalj na kolima zbunio sve (VIDEO)

I dok se brojne poznate ličnosti utrkuju ko će imati skuplju i bržu mašinu, ekipa Grandove redakcije usnimila je automobil popularnog pevača Amela Ćemana poznatijeg kao Ćemo.

Ćemo je ponosno istakao da već pet godina unazad vozi smarta i da mu ni njegova korpulentnost ne predstavlja problem da se smesti u svog četvorotočkaša.

-Već 5 godina ne izlazim iz tog automobila. On mi služi za vožnje po gradu, ali, verovali ili ne, svake godine sam išao u Crnu Goru sa njim zato što je kabriolet. Jednog leta sam čak išao i na more u Grčku sa njim. Lepo je. Skinem krov, stavim šeširić, lagano, muzikica. Neka vodica pored, i samo lagano – otkrio je Ćemo za Grand.

Na pitanje ima li prostora u tako malom vozilu i za prtljag pevač je sa osmehom poručio:

-Pa on ima prtljažnik! Svi misle da nema, ali ima. I to sasvim dovoljan. Volim da nosim dosta stvari, ali sasvim dovoljno može da stane u njega.

Mali auto znači mala brzina, ili nešto veća, mnogima nije najjasnije, a Ćemo sa ponosom ističe da njegov smart svuda stiže u planirano vreme.

-Vozio sam najviše koliko piše na njemu, ali to sam samo hteo da probam. Inače, sasvim je dovoljno voziti auto-putem 100 do 110 kilometara na sat-objasnio je pevač.

Nije tajna da su besne mašine pripadnicima jačeg pola slaba tačk te je i Ćemo otkrio kako kako bi izgledao automobil njegovih snova.

-Nisam neki ljubitelj automobila, ali uglavnom volim velike dugačke četvorotočkaše, limuzine. Ali smart je potreba. Kupio sam ga iz potrebe da bi mi služio za gradsku vožnju i nikad se nisam pokajao. Mislim da ga nikada i neću menjati. Nisam ljubitelj „poršea“ ili nekih drugih zvučnih marki, meni je u snovima nešto sasvim drugo. Kada bude teleport mašina napravljena, onda će to da bude izum mojih snova – zaključio je Ćemo.

Kako izgleda pevačeva mašina i šta je još otkrio za Grand saznajte u videu ispod:

Foto: A.Dačić,
Autor: A.Dačić