Login/Registracija

„Treba ostati čovek“, Sabina Kaltak otkrila šta se dešava iz kulisa emisije „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Sabina Kaltak i sinoć je zablistala na velikoj sceni kada se nakon fenomenalnog nastupa odlukom žirija i publike u studiju plasirala direktno u polufinale.

Iako je delovalo kao da se savršeno spremila za duel, priznaje da nije očekivala tako dobre komentare.

Prezadovoljna sam i iznenađena da su bili tako dobri komentari s obzirom da sam bila malo bolesna i 7 dana nisam ni pevala ni trenirala– iskrena je Sabina koja ne voli da planira svoju budućnost.

Ne volim da razmišljam unapred, živim u momentu i uživam u svakom momentu, a ljude koje am srela definitivno ću imati za život kao prijatelje, jedni drugima smo podrška. Treba ostati čovek, ovo će se završiti– tvrdi veteranka.

Bez lažne skromnosti, kaže da bi volela da vidi sebe u finalu, čak i da pobedi, ali iako se to ne dogodi trudiće se da nastavi da se bavi pevanjem.

Čim sam ovde, dajem sve od sebe da što dalje idem, ali ne znam šta će biti dalje. Naravno da bi bilo lepo nastaviti da se bavim ovim. Pesma je nešto što se meni nije ostavrilo i volela bih da to sada uspe– rekla je za naš portal.

Ovom prilikom, Sabina je prokomentarisala i nemile događaje koji su zadeseili Srbiju pre mesec dana.

Vreme u kom živimo je veoma brzo i meni je puno žao omladine i dece zbog tehnike, društvnim mreža, nemamo kontrolu nad našom decom. Marija je napisala fenomenalnu pesmu koja govori dosta o svemu- objasnila je ona, a koliko se razlikuje omladina na Balkanu i Švedskoj saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/I. Grk