Potpuni delirijum u Šapcu! Ceca priredila nezaboravni spektakl, zbog stajlinga padaju vilice VIDEO

Nezaboravno veče priredila je Svetlana Ceca Ražnatović u prepunoj dvorani „Zorka“ u Šapcu, a ulaznice za sinoćnji koncert rasprodate su danima unapred.

To i ne čudi s obzirom da je na Cecinim koncertima vrhunski provod zagarantovan, a pevačica duže vreme nije nastupala u ovom mestu, tako da je njen dolazak u grad na obali Save sa nestrpljenjem iščekivan.

IMG 0569

Ceca je pred više od 5.000 fanova blistala u elegantnoj haljini boje kože koja je čitava od srebrnih detalja i jednom otvorenom nogom, a publika je sve njene pesme propratila ovacijama.

Ređali su se „Dragane moj“, „Tačno je“, „Beograd“, „Lepi grome moj“, „Doktor“, „Zaboiravi“, a pravi delirijum nastao je kada je Ceca izvela pesmu „Za kraj“, numeru iz filma o Džeju Ramadanovskom „Nedelja“ koju je poslednju snimila.

IMG 0568 1

Spektakl za pamćenje sasvim sigurno će se dugo prepričavati, a količina emocija i pozitivne enrgije koju je raspoložena Ceca podarila Šapčanima pokazala je zbog čega pevačica slovi za jednu od najvećih zvezda na ovim prostorima decenijama.

BONUS VIDEO: Ceca koncert Šabac – Zaboravi

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: A.Dačić